Een dashboard vertelt je hoe je er echt voor staat!

Samen met jou realiseert KIM Plus Delta een maatwerk dashboard dat inzicht geeft in de prestaties van jouw organisatie:

  • Hoe hoog is de productiesnelheid?
  • Wat zijn de kosten per ton?
  • Hoe tevreden zijn jouw klanten?
  • Waar zitten onze klanten?
  • Wat is de OEE (Overall Equipment Effectiveness) van mijn productiemachines?
  • En vele andere vragen die jij hebt om jouw organisatie verder te brengen!

Maak kennis met KIM

Bel 020 640 7007 en maak kennis met de mensen van KIM Plus Delta. We helpen je graag met het inrichten van een dashboard zodat jij ook echt inzicht krijgt in de prestaties van jouw organisatie.

Plan gratis demo

Plan een afspraak voor een gratis demo om te kijken hoe ook jouw organisatie de stap kan maken naar datagedreven werken. Bel 020 640 70 07 en maak kennis met de mensen van KIM Plus Delta.

Probeer zelf

We hebben een eenvoudig demo dashboard voor je klaar gezet. Zodat je zelf alvast wat inspiratie kunt op doen. Stuur een bericht via het contactformulier dan geven we je toegang tot het demo dashboard.

Kennis delen

Wilt u meer weten over dashboarding en datagedreven werken? Ga naar onze kennisbank en houd onze LinkedIn pagina in de gaten! De komende maanden delen we namelijk via LinkedIn tips en kennis over dashboarding en datagedreven werken.

Ook inzicht voor jouw organisatie?
Plan een gratis demo, bel 020 640 70 07

Altijd maatwerk

Elke werkproces en elke organisatie is anders. Daarom bouwt KIM Plus Delta een maatwerk dashboard dat volledig aansluit op de behoeften van jouw organisatie.

Past naadloos

Doordat we gebruik maken van Microsoft Azure en Power BI sluit het dashboard naadloos aan in de bestaande ICT omgeving van jouw organisatie. We willen je geen nieuw systeem verkopen, maar halen data uit jouw CRM-, HR- en andere systemen.

Niet afhankelijk

Alles wat we bouwen, bouwen we in de ICT omgeving en systemen van jouw organisatie. Je bent en blijft eigenaar van alle data en wordt niet afhankelijk van KIM Plus Delta voor het beheren en verder ontwikkelen van jouw dashboards.

Partnerschap

Bij KIM Plus Delta houden we niet van vluchtige relaties. We bouwen graag aan partnerschap met onze klanten. Want hoe beter we jouw organisatie kennen en begrijpen, hoe beter we dashboards kunnen bouwen die jouw organisatie echt verder helpen.

Download gratis de KIM Plus Delta dashboarding roadmap

Samen eens rustig brainstormen over de kansen voor jouw organisatie?