Over KPD

Over KPD

De informatierevolutie is in volle gang. Technologische innovaties, sensoren, cloudtoepassingen en de koppeling van bestaande systemen zorgen voor een onophoudelijke stroom aan data en informatie.

Onze opdrachtgevers staan voor de uitdaging om deze data om te zetten naar bruikbare informatie. Informatie waardoor kwaliteitsverbeteringen en efficiencyvoordeel behaald kunnen worden.

Het ontzorgen en optimaliseren van een organisatie is een gedegen proces. Om efficiency en toekomstbestendigheid te garanderen, werken wij vanuit een aantal vaste kernwaarden.

Ontzorgen

Overzicht, controle en resultaat zijn belangrijke redenen waarom u KPD ingeschakeld als partner. Dit is het resultaat van het ontzorgend vermogen van de KPD collega’s. Met ontzorgen als kernwaarde is het duidelijk dat KPD die extra stap zet om alles tot in de puntjes te organiseren, overzicht te creëren en ervoor te zorgen dat organisaties taken en resultaten in zijn geheel bij KPD kunnen neerleggen.

over-kpd-datagedreven-werken-KimPlusDelta

Menselijk

Het belangrijkste van KPD zijn de mensen; de collega’s van KPD zijn uiteindelijk wat klanten van ons bedrijf zien. KPD heeft goede, hoogopgeleid, sociaalvaardige mensen.  Als je met KPD samenwerkt werk je met de beste mensen en zul je samen, op een persoonlijke en flexibele manier, tot de beste oplossingen komen.

Flexibel

Onze goed opgeleide professionals kijken samen met de klant naar de beste route en de beste uitvoering. Vaststaande processen worden gevolgd, maar kritisch bekeken. Standaardiseren waar mogelijk en flexibel als het moet.

Toekomstbestendig

KPD is een betrouwbare partner voor efficiënt asset management in het nú, met een innovatief DNA voor een toekomstbestendige samenwerking. KPD ontzorgt in de basis, creëert daarmee controle, zekerheid en overzicht, maar verliest daarbij de toekomst niet uit het oog. Samenwerken met KPD betekent ook dat er een innovatieve blik in huis gehaald wordt. Innovaties in de markt worden in de gaten gehouden en KPD zal fungeren als de gids naar de toekomst.

Kennis van corebusiness van onze klanten

KPD heeft een goed begrip van het werk van haar klanten, de markten waarin zij actief zijn en de manier waarop de organisatie is ingericht. Hierdoor realiseert KPD het beste resultaat in de specifieke omgeving van haar klant. 

Klantpartnerschap

KPD streeft naar een partnerschap met al haar klanten. Dit betekent goede contractuele afspraken op basis van operationeel excellence, voortbouwen op de relatie en het positief verrassen van partners. KPD gelooft dat zij alleen bestaansrecht heeft als zij echte meerwaarde geeft aan haar klanten.

KIM Plus Delta visie op klantpartnerschap

Ook werken bij KPD?