Categorieën
Visie

Onze visie

Onze visie

Een asset & maintenance strategie is essentieel om de levensduur, betrouwbaarheid en prestaties van assets te maximaliseren, de kosten te beheersen, de veiligheid te verbeteren en een duurzame bedrijfsvoering te bevorderen. Het helpt onze klanten om concurrerend te blijven en succesvol te opereren in een dynamische en veeleisende zakelijke omgeving.

Het implementeren van een effectieve asset management strategie vereist een goed begrip van de doelstellingen van de organisatie, grondige kennis van de technische installaties in hun operationele omgeving, nauwkeurige gegevensanalyse en de toepassing van geschikte strategieën en technologieën om de gestelde doelen te bereiken.

Bij KIM Plus Delta hanteren wij 5 kernprincipes om deze doelstellingen voor u te bereiken:

over-kpd-datagedreven-werken-KimPlusDelta

1. Maximale waardecreatie

Het doel is om ervoor te zorgen dat uw installaties optimaal presteren en bijdragen aan de lange termijndoelstellingen van uw organisatie. Dit kan worden bereikt door het verbeteren van efficiëntie, betrouwbaarheid en levensduur van de  asset.

2. Risicobeheer

Asset management richt zich op het minimaliseren van risico’s die verband houden met het beheren en exploiteren van technische installaties. Risico’s zijn operationele storingen, wettelijke compliance en economische schommelingen.

3. Optimalisatie van levenscycluskosten

Asset management streeft naar het minimaliseren van de totale kosten die gepaard gaan met het beheer van de asset. Dit omvat zowel de initiële investering als de onderhouds- en vervangingskosten over de levensduur van de asset.

4. Prestatiebewaking

Het bewaken van de prestaties van de installatie is essentieel om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de gestelde doelen. Dit omvat het verzamelen en analyseren van gegevens om trends te identificeren en tijdig correctieve acties te ondernemen.

5. Duurzaamheid en milieubewustzijn

In moderne asset managementbenaderingen wordt er steeds meer nadruk gelegd op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Organisaties streven ernaar om hun asset op een milieuvriendelijke manier te beheren en rekening te houden met de ecologische impact.

Bij KIM Plus Delta weet u zeker dat uw Asset & Maintenance Management in goede handen is. Onze proactieve benadering helpt potentiële problemen te identificeren voordat ze grote problemen worden, waardoor downtime wordt verminderd en reparatiekosten worden geminimaliseerd.

Of u nu uw operationele activiteiten wilt stroomlijnen, kosten wilt verlagen of de prestaties van uw installaties wilt verbeteren, KIM Plus Delta heeft de expertise en oplossingen die u nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Laat ook uw organisatie ontzorgen