Categorieën
Uncategorized

Werken bij KPD

Werken bij KPD

Heb je graag de regie over je eigen ontwikkeling? Bij KIM Plus Delta (KPD) draait alles om jouw groei en potentieel. Wil je werken aan innovatieve projecten? En wil je net zo hard groeien als de huidige ontwikkelingen in asset management? Bij KPD kies je voor verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat jouw succes voortkomt uit het bundelen van kennis en krachten. Ontdek de rol die perfect bij jou past en groei met ons mee.
business-people-negotiating-at-boardroom-behind-closed-doors-picture-id1127397327

Dagelijkse werkzaamheden

Bij KPD werk je zelfstandig, met je collega’s, met je team en met je klanten aan mooie projecten. Dit doe je afwisselend thuis, op kantoor en op locatie bij de klant.

Studie en ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij de regie houdt over je persoonlijke ontwikkeling. Daarin word je begeleid door ervaren collega’s, leer je ‘on the job’ en bieden we diverse in- en externe trainingen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij een fijne baan hoort natuurlijk ook een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen, een goede pensioenverzekering en een telefoon en laptop van de zaak.

Loyaliteitsprogramma

Ieder jaar wordt je inzet beloond met een mooie bonus. Daarnaast kun je ook rekenen op leuke extra’s voor jou en je familie en vrienden.

Jezelf ontwikkelen door middel van innovatieve projecten?

Lunchen met collega’s

Met je collega’s werk je niet alleen samen, je ontspant ook samen. Bijvoorbeeld aan de lunchtafel of met koffie, thee, fruit, snacks en frisdrank uit de goedgevulde gezamenlijke keuken.

Teambuilding

Om een hecht team te blijven organiseren we regelmatig (sportieve) uitjes en borrels. Ook het KPD Kerstweekend is een jaarlijks terugkerend event.

KIM Forward

We willen elkaar blijven inspireren en zoveel mogelijk kennis delen. Daarom organiseren we iedere maand een teammeeting met afsluitend een (thema)borrel.

Vrije tijd

Bij KPD krijg je de vrijheid om zelf je werktijden in te delen. Daardoor heb je een uitstekende werk-privé balans en genoeg tijd voor sport, familie en vrienden.