Categorieën
Uncategorized

Werken bij KPD

Werken bij KPD

Heb je graag de regie over je eigen ontwikkeling? Wil je zelfstandig of met je team werken aan innovatieve projecten? En wil je net zo hard groeien als de huidige ontwikkelingen in asset management? Wie werkt bij KPD kiest voor verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Ontdek de functie waarin jij het beste tot je recht komt en groei met ons mee.

business-people-negotiating-at-boardroom-behind-closed-doors-picture-id1127397327

Dagelijkse werkzaamheden

Bij KPD werk je zelfstandig, met je collega’s, met je team en met je klanten aan mooie projecten. Dit doe je afwisselend thuis, op kantoor en op locatie bij de klant.

Studie en ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij de regie houdt over je ontwikkeling. Daarin word je begeleid door ervaren collega’s, leer je ‘on the job’ en bieden we diverse in- en externe trainingen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij een fijne baan hoort natuurlijk ook een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen, een goede pensioenverzekering en natuurlijk een telefoon en laptop van de zaak.

Loyaliteitsprogramma

Ieder jaar wordt je inzet beloond met een mooie bonus. Daarnaast kun je ook rekenen op leuke extra’s voor jou en je familie en vrienden.

Ook jezelf ontwikkelen
met innovatieve projecten?

Lunchen met collega’s

Met je collega’s werk je niet alleen samen, je ontspant ook samen. Bijvoorbeeld aan de lunchtafel, of met koffie, thee, fruit, snacks en frisdrank uit de goed gevulde koelkast en keukenkastjes.

Teambuilding

Om een hecht team te blijven, organiseren we regelmatig (sportieve) uitjes en borrels. Ook het KPD Kerstweekend is een jaarlijks terugkerend event.

KIM Forward

We willen elkaar blijven inspireren en zoveel mogelijk kennis delen. Daarom organiseren we iedere maand een teammeeting met afsluitend een (thema)borrel.

Vrije tijd

Bij KPD krijg je de vrijheid om zelf je werktijden in te delen. Daardoor heb je een uitstekende werk-privé balans en genoeg tijd voor sport, familie en vrienden.