Categorieën
Uncategorized

Ons team

Ons team

Voor de beste resultaten werken onze klanten nauw samen met onze ervaren specialisten. Dit zijn stuk voor stuk asset & maintenance management experts met een bewezen trackrecord in verschillende sectoren.

Team_KPD dirk rosler

Dirk Rösler Reckers

Account manager, co-owner

Het geeft mij energie om met het energieke KPD-team mooie resultaten te behalen in uitdagende en complexe projecten bij onze klanten.

Team_KPD emiel klifman

Emiel Klifman

Consultant

Ik word enthousiast van werken bij een bedrijf waar je iedereen kent, maar ondertussen ook onderdeel zijn van grote projectteams met uitdagende technische projecten.

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Consultant

Ik vind het een uitdaging om met het KPD-team, in samenwerking met onze klant(en), data om te zetten naar bruikbare- en toegankelijke informatie.
Het geeft mij energie om meerwaarde te creëren door informatie overzichtelijk in systemen te zetten, zodat werkzaamheden/ processen soepel verlopen.

Ellen Twisk1

Ellen Twisk

Financiële administratie

Het aanstekelijke enthousiasme binnen KPD geeft mij de drive om op volle toeren mee te draaien.

Foto Wilbert bewertk

Wilbert Hoevenaars

Co-owner

Samen met een leuk, betrokken en gedreven team bedrijven helpen toekomstbestendig te maken door juiste informatievoorziening, geeft mij de voldoening die ik zoek.

Team_KPD jeroen berkenpas

Jeroen Berkenpas

Consultant

KPD profileert zich als een moderne werkgever en wat mij betreft volkomen terecht. Zelfstandigheid, vertrouwen, ontwikkeling en een jong team zijn sleutelwoorden die bij KPD passen.

Team_KPD jeroen van schreven

Jeroen van Schreven

Co-owner

Wat mij drijft is meer uit mensen en organisaties halen met de middelen die er al zijn, maar ook met nieuwe innovaties zoals AI en robotisering. En hierdoor als organisatie slimmer, beter worden, klanten beter bedienen, een hoger rendement realiseren en de concurrentie een stap voor te blijven.

Team_KPD jian wei

Jian Wei

Consultant

Bij KPD werken leuke collega’s waarbij je goed een praatje kan maken over werk of over privé. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Alles is bespreekbaar, maar je moet wel zelf het initiatief nemen.

Ook werken bij KPD?

Team_KPD johan koopman

Johan Koopman

Consultant

Werken bij KIM Plus Delta betekent voor mij het aangaan van complexe uitdagingen met een sterk team in een inspirerende en fijne werksfeer

Team_KPD madalina chiriac

Madalina Chiriac

Consultant

Ik vind het fantastisch om bij KPD te werken, omdat ik deelneem aan grote indrukwekkende projecten. Waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren, die nog lang wordt gebruikt.   

Team_KPD marco wessels

Marco Wessels

Consultant, manager, co-owner

Fantastisch om met ons team in het asset data management te werken.
Een vakgebied met veel innovaties en kansen voor opdrachtgevers en professionals die bij ons werken.

Team_KPD nandy kramer

Nandy Kramer

Consultant

Ik vind het leuk om de ERP systemen voor de technici op de werkvloer te laten werken in plaats van andersom. Daarnaast biedt KPD mij vrijheid en mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen.

Team_KPD sander de pauw

Sander de Pauw

Consultant

Onderhoud heeft altijd mijn interesse gehad. De beschikbaarheid van data en informatie speelt hierbij een centrale rol om goed kwalitatief onderhoud uit te voeren.

Iris Strijbos

Iris Strijbos

Consultant

Samen met de klant grote, complexe projecten tot een goed eind brengen is waar KPD voor staat. Om hier onderdeel van te mogen zijn in een fijne werksfeer geeft energie, vertrouwen en zorgt voor persoonlijke groei.

Dani-Obdam-KIM-Plus-Delta

Dani Obdam

Developer

Ik vind het leuk om met moderne technieken snellere en veiligere applicaties te ontwikkelen samen met het team.

Sanne-van-Straten-KIM-Plus-Delta

Sanne van Straten

Consultant

Gaaf om een onderdeel te zijn van een sterk, enthousiast en hecht team dat werkt aan uitdagende (technische) projecten!

Ook werken bij KPD?

Marjan Boxem

Marjan Boxem

Office Manager

Met veel plezier houd ik mij bezig met het reilen en zeilen van het kantoor.  Het jong en enthousiaste team, de grote vrijheid, de manier waarop wij als medewerkers gewaardeerd worden, maken KIM Plus Delta een voor mij aantrekkelijke werkgever.
Pim de Bruine

Pim de Bruine

Consultant

Een bijdrage kunnen leveren aan complexe projecten binnen grote organisaties maakt het werk bij KIM Plus Delta leerzaam en uitdagend. Dit in combinatie met een dynamische werksfeer, leuke collega’s en flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijn werk met plezier uitvoer.
Dennis Wijle

Dennis Wijle

Consultant

Binnen KPD zorgen de complexe projecten en het enthousiaste team voor veel persoonlijke groei, dit geeft mij veel energie!
Jesper Laan

Jesper Laan

Consultant

Ik vind het leuk om door middel van asset management het onderhoud bij de klant te optimaliseren. Door het werken aan uitdagende projecten met een enthousiast team werk ik met plezier bij KPD.
Max Wessels

Max Wessels

Consultant

Vanaf het eerste moment dat ik bij KPD begon, heb ik een prettige werkomgeving ervaren. Bovendien krijg ik door de vele projecten en trainingen de kans veel te leren over Asset & Maintenance management.
Max van Dijk

Max Van Dijk

Consultant

Ik vind het ontzettend gaaf om samen met het KPD-team bij te kunnen dragen aan het draaiende houden van grote installaties. Dat jouw bijdrage er echt toe doet en het hechte team waarmee het ook buiten werktijd erg gezellig is, geeft veel werkplezier en voldoeningen.
Rinus Kruijer

Rinus Kruijer

Consultant

Verbeteren begint vandaag. Samen met Kim Plus Delta zetten we in op verbetering, gedreven door innovatieve technologieën en een nauw verbonden team. De resulterende successen zijn niet alleen meetbaar, maar ook voelbaar in de vreugde die het met zich meebrengt voor ons allemaal.
Jimmy van der Endt

Jimmy van der Endt

Consultant

Bijdragen en samenwerken aan waardevolle projecten met diverse stakeholders geeft mij energie. Een goed proces met een mooi eindresultaat realiseren ondersteund door het KPD team zorgt voor veel voldoening bij mij.
KPD Jef Noteboom

Jef Noteboom

Consultant

Plezier in je baan zorgt voor perfectie in het werk. Bij KPD werk je samen met een jong, enthousiast team aan technische, complexe projecten die van grote meerwaarde zijn voor onze klanten. Dat maakt het werken hier leuk en uitdagend.
Yoran Kapper

Yoran Kapper

Consultant

Team_KPD_vrouw

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Team_KPD_man

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Ook jezelf ontwikkelen
met innovatieve projecten?