Ons team

Ons team

Voor de beste resultaten werken onze klanten nauw samen met onze ervaren specialisten. Dit zijn stuk voor stuk experts die zich hebben bewezen binnen de industrie en vastgoed sector.

Team_KPD berdien greveling

Berdien Greveling

Consultant

Consultant zijn bij KPD draait voor mij om verbinding. Dagelijks verbind ik mensen, techniek en IT met elkaar. Los van elkaar zijn ze betekenisvol, maar gecombineerd maken ze het verschil.

Team_KPD dirk rosler

Dirk Rösler Reckers

Account manager, co-owner

Het geeft mij energie om met het energieke KPD-team mooie resultaten te behalen in uitdagende en complexe projecten bij onze klanten.

Team_KPD emiel klifman

Emiel Klifman

Consultant

Ik word enthousiast van werken bij een bedrijf waar je iedereen kent, maar ondertussen ook onderdeel zijn van grote projectteams met uitdagende technische projecten.

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Consultant

Ik vind het een uitdaging om met het KPD-team, in samenwerking met onze klant(en), data om te zetten naar bruikbare- en toegankelijke informatie.
Het geeft mij energie om meerwaarde te creëren door informatie overzichtelijk in systemen te zetten, zodat werkzaamheden/ processen soepel verlopen.

Ellen Twisk1

Ellen Twisk

Financiële administratie

Het aanstekelijke enthousiasme binnen KPD geeft mij de drive om op volle toeren mee te draaien.

Foto Wilbert bewertk

Wilbert Hoevenaars

Co-owner

Samen met een leuk, betrokken en gedreven team bedrijven helpen toekomstbestendig te maken door juiste informatievoorziening, geeft mij de voldoening die ik zoek.

Team_KPD jeroen berkenpas

Jeroen Berkenpas

Consultant

KPD profileert zich als een moderne werkgever en wat mij betreft volkomen terecht. Zelfstandigheid, vertrouwen, ontwikkeling en een jong team zijn sleutelwoorden die bij KPD passen.

Team_KPD jeroen van schreven

Jeroen van Schreven

Co-owner

Wat mij drijft is meer uit mensen en organisaties halen met de middelen die er al zijn, maar ook met nieuwe innovaties zoals AI en robotisering. En hierdoor als organisatie slimmer, beter worden, klanten beter bedienen, een hoger rendement realiseren en de concurrentie een stap voor te blijven.

Ook werken bij KPD?

Team_KPD jian wei

Jian Wei

Consultant

Bij KPD werken leuke collega’s waarbij je goed een praatje kan maken over werk of over privé. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Alles is bespreekbaar, maar je moet wel zelf het initiatief nemen.

Team_KPD johan koopman

Johan Koopman

Consultant

Werken bij KIM Plus Delta betekent voor mij het aangaan van complexe uitdagingen met een sterk team in een inspirerende en fijne werksfeer

Reda Louh-Amoud1

Reda Louhamoud

Data Scientist

Bij KPD kan ik met passie werken aan het voorkomen van faalincidenten van installaties door gebruik te maken van predictive maintenance.

Team_KPD madalina chiriac

Madalina Chiriac

Consultant

Ik vind het fantastisch om bij KPD te werken, omdat ik deelneem aan grote indrukwekkende projecten. Waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren, die nog lang wordt gebruikt.   

Team_KPD marco wessels

Marco Wessels

Consultant, manager, co-owner

Fantastisch om met ons team in het asset data management te werken.
Een vakgebied met veel innovaties en kansen voor opdrachtgevers en professionals die bij ons werken.

Team_KPD nandy kramer

Nandy Kramer

Consultant

Ik vind het leuk om de ERP systemen voor de technici op de werkvloer te laten werken in plaats van andersom. Daarnaast biedt KPD mij vrijheid en mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen.

Team_KPD rene conijn

René Conijn

Data Scientist

Het inzichtelijk maken van de status van assets op de ideale manier. Het ontwikkelen van de meest informatieve kpi’s voor assets is elke keer weer een leuke uitdaging.

Team_KPD sander de pauw

Sander de Pauw

Consultant

Onderhoud heeft altijd mijn interesse gehad. De beschikbaarheid van data en informatie speelt hierbij een centrale rol om goed kwalitatief onderhoud uit te voeren.

Ook werken bij KPD?

Iris Strijbos

Iris Strijbos

Consultant

Samen met de klant grote, complexe projecten tot een goed eind brengen is waar KPD voor staat. Om hier onderdeel van te mogen zijn in een fijne werksfeer geeft energie, vertrouwen en zorgt voor persoonlijke groei.

Dani-Obdam-KIM-Plus-Delta

Dani Obdam

Developer

Ik vind het leuk om met moderne technieken snellere en veiligere applicaties te ontwikkelen samen met het team.

Sanne-van-Straten-KIM-Plus-Delta

Sanne van Straten

Consultant

Gaaf om een onderdeel te zijn van een sterk, enthousiast en hecht team dat werkt aan uitdagende (technische) projecten!

chester

Chester Constandse

Consultant

Een organisatie waar mensen centraal staan. Dit resulteert in een bloeiend bedrijf met toonaangevende partners en intrigerende projecten. Een plek waar gedreven mensen bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de informatierevolutie. Goed werken!

Marjan Boxem

Marjan Boxem

Office Manager

Met veel plezier houd ik mij bezig met het reilen en zeilen van het kantoor.  Het jong en enthousiaste team, de grote vrijheid, de manier waarop wij als medewerkers gewaardeerd worden, maken KIM Plus Delta een voor mij aantrekkelijke werkgever.

Rishab-Sood-KIM-Plus-Delta

Rishab Sood

Consultant

Uitdagende projecten met een efficiënt en vriendelijk team van experts zorgen voor sterke resultaten bij KPD.

De omgeving is fijn en begripvol en je voelt je gelijk thuis!

Jef-Noteboom-KIM-Plus-Delta

Jef Noteboom

Consultant

Plezier in je baan zorgt voor perfectie in het werk. Bij KPD werk je samen met een jong, enthousiast team aan technische, complexe projecten die van grote meerwaarde zijn voor onze klanten. Dat maakt het werken hier leuk en uitdagend.
Team_KPD-Yi-Li

Yi Li

Consultant

Ik ben trots om samen met een uitstekend en sterk team bij KPD te werken. Dagelijks ben ik bezig met veel gegevens van verschillende projecten. Ook ben ik blij met de efficiënte en gezellige werksfeer. Bij KPD laten de uitdagingen mijn carrière verder groeien.
Team_KPD_man

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Team_KPD_vrouw

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Team_KPD_man

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Team_KPD_vrouw

Jouw naam hier?

Consultant

KIM Plus Delta zoekt enthousiaste collega’s, check onze vacatures bij Werken bij KPD!

Ook jezelf ontwikkelen
met innovatieve projecten?