Ons team

Voor de beste resultaten werken onze klanten nauw samen met onze ervaren specialisten. Dit zijn stuk voor stuk experts die zich hebben bewezen binnen de industrie en vastgoed sector.

Berdien Greveling

Consultant

Consultant zijn bij KPD draait voor mij om verbinding. Dagelijks verbind ik mensen, techniek en IT met elkaar. Los van elkaar zijn ze betekenisvol, maar gecombineerd maken ze het verschil.

Dirk Rösler Reckers

Account manager, co-owner

Het geeft mij energie om met het energieke KPD-team mooie resultaten te behalen in uitdagende en complexe projecten bij onze klanten.

Emiel Klifman

Consultant

Ik word enthousiast van werken bij een bedrijf waar je iedereen kent, maar ondertussen ook onderdeel zijn van grote projectteams met uitdagende technische projecten.

Lisa de Jong

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing, elit. Repellat iure dicta debitis dolorum, officia odio nesciunt quo laborum, ducimus rem aliquid adipisci.

Ellen Twisk

Financiële administratie

Het aanstekelijke enthousiasme binnen KPD geeft mij de drive om op volle toeren mee te draaien.

Wilbert Hoevenaars

Co-owner

Samen met een leuk, betrokken en gedreven team bedrijven helpen toekomstbestendig te maken door juiste informatievoorziening, geeft mij de voldoening die ik zoek.

Jeroen Berkenpas

Consultant

KPD profileert zich als een moderne werkgever en wat mij betreft volkomen terecht. Zelfstandigheid, vertrouwen, ontwikkeling en een jong team zijn sleutelwoorden die bij KPD passen.

Jeroen van Schreven

Co-owner

Wat mij drijft is meer uit mensen en organisaties halen met de middelen die er al zijn, maar ook met nieuwe innovaties zoals AI en robotisering. En hierdoor als organisatie slimmer, beter worden, klanten beter bedienen, een hoger rendement realiseren en de concurrentie een stap voor te blijven.

Ook werken bij KPD?

Jian Wei

Consultant

Bij KPD werken leuke collega’s waarbij je goed een praatje kan maken over werk of over privé. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Alles is bespreekbaar, maar je moet wel zelf het initiatief nemen.

Johan Koopman

Consultant

Werken bij KIM Plus Delta betekent voor mij het aangaan van complexe uitdagingen met een sterk team in een inspirerende en fijne werksfeer

Jordi Vogelzang

Consultant

In ieder project zie ik uitdaging om samen met de klant een goed onderhoudsinformatiesysteem in te richten, waarin de gebruikers alle benodigde informatie terug kunnen vinden om doelmatig onderhoud uit te kunnen voeren.

Madalina Chiriac

Consultant

Ik vind het fantastisch om bij KPD te werken, omdat ik deelneem aan grote indrukwekkende projecten. Waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren, die nog lang wordt gebruikt.   

Marco Wessels

Consultant, manager, co-owner

Fantastisch om met ons team in het asset data management te werken. Een vakgebied met veel innovaties en kansen voor opdrachtgevers en professionals die bij ons werken.

Nandy Kramer

Consultant

Ik vind het leuk om de ERP systemen voor de technici op de werkvloer te laten werken in plaats van andersom. Daarnaast biedt KPD mij vrijheid en mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen.

René Conijn

Data Scientist

Het inzichtelijk maken van de status van assets op de ideale manier. Het ontwikkelen van de meest informatieve kpi’s voor assets is elke keer weer een leuke uitdaging.

Sander de Pauw

Consultant

Onderhoud heeft altijd mijn interesse gehad. De beschikbaarheid van data en informatie speelt hierbij een centrale rol om goed kwalitatief onderhoud uit te voeren.

Thomas den Haas

App developer

Van een functioneel ontwerp tot een werkend protoype en hierdoor bij de klant het enthousiasme los te krijgen inspireert mij om als developer bij KPD te werken.

Abdullah Varisli

Consultant

Leuk om bij KPD te werken, omdat ik het erg waardeer dat ik ervaring op kan doen binnen complexe technische projecten. Daarnaast kan ik mijn SAP skills goed ontwikkelen.

Jhonny Spaarwater

Consultant

KPD staat voor innovatie en ontwikkeling met mooie uitdagingen. Een open en gezellige sfeer met mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Daarom werk ik hier graag.

Reda Louhamoud

Data Scientist

Bij KPD kan ik met passie werken aan het voorkomen van faalincidenten van installaties door gebruik te maken van predictive maintenance.